Babyshower

Wauw! Er is een baby op komst!
Een zwangerschap en geboorte zijn zulke bijzondere gebeurtenissen en vragen daarbij ook nog eens heel veel van de aanstaande mama. Daarom is het altijd leuk om (in welke vorm dan ook) een babyshower te organiseren voor de mommy-to-be. Het leukste is natuurlijk als de aanstaande moeder niets weet over de babyshower, maar ben je zelf een mommy-to-be en zou je een babyshower wel leuk vinden, maar wil je zelf toch wel een beetje de touwtjes in handen houden, neem dan ook vooral contact met mij op, want uiteindelijk draait het om een gezellig moment.
Ook de vorm staat bij mij niet vast en wordt volledig afgestemd op jouw wensen. Dus wil jij de babyshower en bijvoorbeeld de gender revealparty gelijktijdig laten plaatsvinden en wil jij dat ook alle mannen erbij zijn (normaal is een babyshower alleen voor de vrouwen bedoeld), dan is dat uiteraard allemaal mogelijk!

Misschien dat je al een babyshower gehad hebt of misschien helemaal niet wilt. Dan kan het wel zo zijn dat je er, na de geboorte van jouw kleine wonder, niet op zit te wachten om maandenlang mensen op kraamvisite te krijgen, of misschien vind je het gewoon veel leuker om iedereen in één keer te ontvangen. Dan is een kraamborrel hét ultieme feestje om de geboorte van jouw kleintje te vieren. Tijdens een kraamborrel ontvang je al het bezoek in één keer tijdens een gezellig feestje. Zo’n kraamborrel duurt meestal niet zo lang, omdat moeder en kind natuurlijk ook nog moeten rusten, maar kan volledig naar jouw wens worden aangepast.
Ik adviseer je hier graag in en neem de organisatie uit handen, zodat jij kunt genieten van de laatste loodjes van je zwangerschap en je kunt voorbereiden op de bevalling.   

Inbegrepen in het pakket

Prijs

 • Organisatie van A tot Z
 • Styling & decoratie (excl. materialen)
 • Contacten leggen met externe partijen (wanneer van toepassing)
 • Spelletjes/Activiteiten (excl. workshops)

Bijkomende kosten:

 • Kosten voor eventuele workshop
 • Eventuele locatiehuur
 • Kosten voor catering (lunch/high-tea/borrel)
 • Taart (wanneer gewenst)

Voor dit pakket zijn er meerdere (uitbreidings)mogelijkheden voor de taart. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor dit pakket werk ik met een uurtarief van €40,00.

De totale pakketkosten worden opgebouwd uit de afgesproken voorbereidingsuren, de uren die ik aanwezig ben op de dag van de babyshower en/of kraamborrel en de eventueel aanvullende kosten.

Je ontvangt 15% korting op het uurtarief wanneer je zowel een babyshower als een babyborrel bij mij boekt.

Tijdens een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we de behoeften, wensen en het budget en ontvang je een offerte op maat.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. reiskosten (€ 0,35 ct per km). De eerste 20 km zijn wel inbegrepen

Neem direct contact op

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Weddings
  Personal Wedding AssistantCeremoniemeesterWeddingcheck & Advies


  KinderfeestjesEvenementen


  Workshops & Trainingen  Ja, ik wil de informatiebrochure ontvangen
  Ja, ik wil graag een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

  X
  Contact