Wishes and Vows

Events

De geboorte van een nieuw mensje op deze wereld is altijd heel bijzonder, daarom is het altijd een aanrader om voor de mom-to-be een babyshower te organiseren. Of ben je zelf in verwachting en wil je na de geboorte alle visite in één keer ontvangen tijdens een kraamborrel? Tijdens de zwangerschap zit je er niet op te wachten om al die dingen zelf te regelen en zeker niet als jouw kindje geboren is. 

Misschien zit je nog met een kinderfeestje in je maag? 10 kinderen een hele dag of middag entertainen zie je niet zitten, en jouw kind heeft al helemaal bedacht welk thema het feestje dit keer moet krijgen, maar waar moet je beginnen? Je wilt je kind uiteraard niet teleurstellen en je gunt jouw kind dan ook een geweldig feest.

Ook als je zelf jarig bent of een (huwelijks)jubileum te vieren hebt en het dit keer wat groter wilt aanpakken zijn er oneindig veel mogelijkheden.

Maar natuurlijk bied ik ook voor de zakelijke markt mogelijkheden, zo neem ik bijvoorbeeld graag de organisatie of het creatieve deel van jouw evenement uit handen. Daarnaast ben ik ook beschikbaar voor het schrijven van verhaallijnen van grote en kleine (horror) evenementen.

Je begrijpt het al, er is altijd wel een bijzondere gelegenheid om te vieren, maar zo weinig tijd om dat allemaal te organiseren, neem gerust contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en jij lekker kan genieten.

Een gaaf kinderfeestje voor jouw zoon of dochter is eigenlijk het mooiste cadeau wat je ze kan geven. Gezellig met vriendjes en vriendinnetjes een leuke activiteit doen of misschien wel een themafeestje. Ik bied complete pakketten voor kinderfeestjes.
Lees verder

De zwangerschap of geboorte van een nieuw mensje moet gevierd worden. Het liefst samen met al je dierbaren. Wil je het echt goed aanpakken met alles erop en eraan, maar er zelf zo min mogelijk werk aan hebben?
Lees verder

Er is altijd wel een feestje te vieren, van verjaardag, tot jubileum. Zeker als je het dit keer wat groter wilt aanpakken is hulp en ondersteuning fijn. Misschien heb je zelf geen tijd voor de organisatie, maar wil je het niet zomaar voorbij laten gaan.
Lees verder

Grote en kleine evenementen behoeven veel voorbereiding en organisatie. Zowel op creatief als organisatorisch gebied zijn er mogelijkheden om (een deel) van de organisatie aan mij over te dragen. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Lees verder

Neem direct contact op

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Weddings
  Personal Wedding AssistantCeremoniemeesterWeddingcheck & Advies


  KinderfeestjesEvenementen


  Workshops & Trainingen  Ja, ik wil de informatiebrochure ontvangen
  Ja, ik wil graag een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

  X
  Contact