Wishes and Vows

Giftboxen

Je kent het wel, je moet een cadeautje kopen voor iemand, maar je weet niet wat je moet geven. 
Toch wil je wel graag iets geven waar de ontvanger blij mee zal zijn, maar om nu weer met geld of een cadeaubon aan te komen, dat vind je ook niet zo leuk. Of het nu voor een bruiloft, een babyshower, kraambezoek, verjaardag, omdat je iemand gewoon lief vind of om jezelf even te verwennen is…

Met de Giftboxen van Wishes & Vows geef je een feestje cadeau, aan jezelf of aan iemand anders.

Wat maakt de Giftboxen van Wishes & Vows uniek?

Alle Giftboxen zijn met zorg samengesteld en worden altijd mooi ingepakt, zodat het ontvangen van een Giftbox altijd als een feestje voelt.
Daarnaast vind ik het belangrijk om samen te werken met andere (kleine) ondernemers om een zo uniek, veelzijdig en leuk mogelijk aanbod in producten te hebben. De items die je in de boxen vindt zijn niet allemaal voor de hand liggend en in elke box zitten een aantal (of voornamelijk) handgemaakte producten. Omdat de producten in de Giftboxen afkomstig zijn van (kleine) ondernemers weet je zeker dat deze met veel liefde en zorg gemaakt zijn. Wat natuurlijk extra bijzonder maakt is dat je met het kopen van een Wishes & Vows Giftbox niet één, maar meerdere ondernemers steunt die de producten vanuit hun passie en creativiteit speciaal voor jou maken.

Mooi ingepakt
Natuurlijk is het al leuk genoeg om een Giftbox te krijgen, maar wat het net even extra luxe maakt is dat ik altijd zorg dat de producten in de leukste cadeaupapiertjes & cadeauzakjes zijn ingepakt en voorzien zijn van mooie stickers en cadeaulint. Uitpakken is toch een feestje?!

Welke Giftboxen zijn er?
Hieronder zie je welke Giftboxen er op dit moment zijn.
Het aanbod en de inhoud van de Giftboxen kan wisselen vanwege beperkte en exclusieve oplage van de producten die in de Giftboxen zitten, dus wacht niet te lang met bestellen als je een Giftbox ziet die je leuk vindt. 
Ga naar de Giftshop voor meer informatie over producten & prijzen. 

Onze huidige Giftboxen

Neem direct contact op

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Weddings
  Personal Wedding AssistantCeremoniemeesterWeddingcheck & Advies


  KinderfeestjesEvenementen


  Workshops & Trainingen  Ja, ik wil de informatiebrochure ontvangen
  Ja, ik wil graag een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

  X
  Contact