Nog op zoek naar de juiste styling en decoratie voor jouw gelegenheid? 
Of heb je een feest(je) georganiseerd en zoek je nog een leuke (creatieve) workshop ter invulling van het programma? Daarnaast bied ik ook mogelijkheden om acteertrainingen te geven aan acteurs die fysieke en/of expressieve rollen moeten spelen tijdens een evenement, (amateur)musical of speciale gelegenheid. Of misschien zoek je nog iemand die de presentatie tijdens jouw evenement met veel enthousiasme op zich kan nemen.

Bij “Wishes & Vows” is het allemaal mogelijk. Al deze opties zijn eventueel (waar mogelijk) ook te combineren met de andere diensten die ik aanbied. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De styling & Decoratie van jouw event is minstens zo belangrijk. Het is de uitstraling van jouw event. Goede styling & decoratie zorgt voor sfeer en eenheid en brengt het verhaal dat jij wilt vertellen over
naar de gasten. 
Lees meer

De leukste (creatieve) workshops en trainingen voor zowel kinderen als volwassenen worden verzorgd door Wishes & Vows. Ik kijk naar de behoeften en bepaal of er een geschikte workshop of training te verzorgen valt. Helemaal op maat dus!
Lees meer