Weddingcheck & Advies

Alles is geregeld en de grote dag komt snel dichterbij. Op die mooie dag willen jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan, dus wellicht is een weddingcheck & adviesgesprek zo voor de bruiloft wel een heel goed plan. Zo weet je zeker dat echt alles goed geregeld is en kunnen jullie met een gerust hart uitkijken naar jullie droomdag.

Tijdens dit gesprek is het ook handig om jullie ceremoniemeester mee te nemen, zodat deze ook alle tips en tricks in zich op kan nemen en direct betrokken blijft bij de laatste dingen die eventueel nog geregeld moeten worden of op papier moeten komen te staan.

Bij de weddingcheck krijg je ook standaard advies over de details van de bruiloft, dus zitten jullie nog met vragen over bijvoorbeeld decoratie of over het draaiboek en de tijden die jullie aanhouden, stel deze dan vooral tijdens het gesprek. Ik denk graag met je mee en adviseer je graag binnen wat nog mogelijk is gezien de tijd.

De weddingcheck kun je het beste rond één maand voor de bruiloft laten plaatsvinden. Zo hebben jullie eventueel nog tijd om de puntjes op de i te zetten, zonder compleet in de stress te schieten. 

Inbegrepen in dit pakket

Prijs

 • Weddingcheck op locatie naar keuze
 • Advies op maat

Voor de weddingcheck geldt een vaste prijs van €150,00

De weddingcheck kan op elke gewenste locatie plaatsvinden, zoals bij jullie thuis of op de trouwlocatie. Houd er rekening mee dat er nog aanvullende reiskosten worden berekend als de afgesproken locatie verder dan 20 km (retour) vanaf Leusden is.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. reiskosten (€ 0,35 ct per km). De eerste 20 km zijn wel inbegrepen

Neem direct contact op

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Weddings
  Personal Wedding AssistantCeremoniemeesterWeddingcheck & Advies


  KinderfeestjesEvenementen


  Workshops & Trainingen  Ja, ik wil de informatiebrochure ontvangen
  Ja, ik wil graag een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

  X
  Contact