Wishes and Vows

Weddings

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk.
Misschien hebben jullie al helemaal in gedachten wat jullie precies willen op de bruiloft, maar misschien heb je nog geen idee. Denken jullie er misschien over na om een Weddingplanner alles van A tot Z te laten regelen, of
twijfelen jullie nog of jullie wel alles uit handen willen geven?
Het kan natuurlijk ook zo zijn dat jullie alles al geregeld hebben en alleen nog geen geschikte persoon als ceremoniemeester hebben gevonden of toch even een check willen of echt alles geregeld is, zodat jullie niet voor onaangename verrassingen komen te staan op tijdens de bruiloft, want dat is natuurlijk het laatste dat je wilt.

Hoe dan ook, je wilt dat jullie bruiloft perfect geregeld is en een dag wordt om nooit meer te vergeten.
Ik help jullie graag door te kijken waar jullie behoefte ligt, wat jullie wensen zijn en wat jullie verhaal is.
Zo bepalen we gezamenlijk welke van mijn diensten hier het best op aansluit of welke combinatie van diensten hierop aansluit. Dan weet je zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is en kunnen jullie volledig genieten van
die prachtige dag

De complete organisatie van A tot Z met een gerust hart uit handen geven, zo kunnen jullie lekker genieten van de leuke dingen in aanloop naar jullie bruiloft (denk aan het proeven van de taart en het uitzoeken van de trouwkleding), terwijl ondertussen alles door mij geregeld wordt voor jullie trouwdag.
Lees meer

Zelf al het één en ander geregeld of op het oog, maar weten jullie met bepaalde zaken niet waar jullie moeten beginnen? Samen kijken we naar jullie wensen en welke dingen ik van jullie kan overnemen en kan regelen. Gezamenlijk stellen we een pakket op maat samen, helemaal afgestemd op jullie wensen.
Lees meer

Nog geen geschikte ceremoniemeester gevonden? Misschien willen jullie dat al jullie gasten volledig kunnen genieten, of kunnen jullie geen geschikte persoon vinden. Ik verzorg graag alle coördinatie tijdens de bruiloft, zodat jullie en al jullie gasten onbezorgd kunnen genieten.
Lees meer

Alles is geregeld….toch?
Niet fijn als je met twijfels zit of tijdens de bruiloft voor onaangename verrassingen komt te staan.
In dit geval biedt de weddingcheck & advies uitkomst.
Samen kijken we of alles geregeld is of dat er nog dingen ontbreken 
Lees meer

Neem direct contact op

Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

  Weddings
  Personal Wedding AssistantCeremoniemeesterWeddingcheck & Advies


  KinderfeestjesEvenementen


  Workshops & Trainingen  Ja, ik wil de informatiebrochure ontvangen
  Ja, ik wil graag een gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen

  X
  Contact